0 nl_base - Nederlands - laatste update 23-11-2012
Profiel Diensten Outdoor Route Contact Home
logo (1s)
(2s)
spatie Outdoor Ierland 5

'Discover Your Nature'

'A quest for hidden sources in Ireland'

(0401)

Inspiratie, een woord met vele betekenissen: inademing, bezieling en ingeving. Als we het hebben over inspiratie, dan heeft iedereen daarbij een eigen gedachte, een eigen gevoel. Wat geeft u inspiratie? Maakt u wel optimaal gebruik van uw eigen inspiratiebronnen? Tijdens het programma 'Discover Your Nature' staat het woord inspiratie centraal. Ieder voor zich, gaat op zoek naar zijn of haar eigen talenten en inspiratiebronnen. U zult ontdekken dat deze veelal met elkaar samenvallen.

Met name de afwisseling van indoor- en outdoor-activiteiten maken dit programma tot een uitermate waardevolle ervaring. Of zoals een deelnemer na afloop optekenende: "De levendige groepsdiscussies waarin mij een spiegel werd voorgehouden, maar ook de intensieve buitenactiviteiten in het ruige Ierse landschap waren een inspiratiebron op zich."

Het programma behelst drie thema's:

  1. Intra- en interpersoonlijke ontwikkeling
  2. Leiderschaps- en teamontwikkeling
  3. Stressmanagement en behoud van een goede conditie

Tijdens de verschillende onderdelen van het programma krijgt u een scherper inzicht in uw persoonlijke kwaliteiten en talenten. De outdoor-activiteiten ondersteunen de programma-onderdelen en zorgen voor verdieping. De combinatie van indoor- en outdoor-activiteiten zorgt voor een versnelling en daarmee een verhoging van het rendement van de persoonlijke ontwikkeling.

Wat bereikt u met dit programma?

  • U ontwikkelt een groter inzicht in uzelf en in anderen, wat de essentiële basis is voor persoonlijke groei en weloverwogen functioneren.
  • U leert als individu en als team beter communiceren, te leren en uw doelen te bereiken.
  • U wordt getraind in het onderkennen en waarderen van de unieke talenten die mensen in zich hebben. Getoond wordt hoe deze verschillen tezamen meerwaarde genereren.
  • U krijgt tools aangereikt voor uw specifieke persoonlijke ontwikkeling, voor u als leidinggevende en voor het behoud van een goede conditie.

De omgeving

(0402)Het programma speelt zich af in County Kerry, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke natuur. In het landschap spelen de hooglandschapen nog steeds een hoofdrol. Zij leven in het ruige bergachtige gebied en zijn zomer en winter buiten. Het Killarney National Park is een uitgestrekt natuurgebied met bergen en meren, waar nog veel dieren in het wild leven.


De Ieren houden van sfeer en levende muziek. De kleine plaatsen Kilgarvan en met name Kenmare zijn rijkelijk bedeeld met fleurige panden, waarin veel pubs en restaurants zijn gevestigd. 's Avonds zoeken de lokale musici een pub uit om er de bekende Ierse ballads ten gehore te brengen. In de winter doen ze dat voor een gezellig knapperend haardvuur.

Het programma


(0403)
Dag 1:
Ochtend Aankomst.
Middag Introductie van het programma.
'Inspiratie', wat is het en wat doet het met je?
Avond Ontdek uw eigen persoonlijheid.
Dag 2:
Ochtend De eigen persoon, gedrag en de wisselwerking met anderen.
Middag Vervolg ochtendprogramma.
Bezoek archeologische vondsten in Ierse natuur.
Avond Optioneel: Wild Life Watching: met de jeep door Killarney National Park.
Dag 3:
Ochtend Situationeel leiderschap,
Ontdek uw eigen natuurlijke communicatiestijl en die van anderen.
Middag Situationeel leiderschap in de praktijk:
Outdoor clinic met hooglandschapen en border collies.
Avond Samenvatting en afsluiting programma.
Optioneel: traditionele Ierse muziek.
Dag 4:
Ochtend Ontdek uw persoonlijke koers en wat u echt inspireert.
Body Awareness: het belang van aandacht voor gezondheid.
Middag Een feestelijke lunch.
Vertrek naar vliegveld voor terugreis.

Maximale groepsgrootte 10 personen.
terug naar top